Opdrachtgever

Groothandel in technische producten

Architect

Iprocom

Omschrijving

Voor een groothandel in technische producten is op de verdieping van het gebouw een voormalige kantoorruimte van 100m2 volledig van casco omgebouwd tot kantine. De uitstraling is warm industrieel. De vloer is deels verhoogd en afgewerkt met 2 kleuren PVC. Twee wanden zijn voorzien van een akoestisch absorberend pakket bestaande uit rachelwerk met absorberende zwarte platen. De toplaag is van geperforeerd verzinkt staal. Een nis is voorzien van 24 mm dik PET felt met een opvallend patroon. Mede door een klein verlaagd plafond is met alle akoestische materialen een ruimte ontstaan waar het prettig verblijven is. De keuken is geheel op maat gemaakt, evenals diverse tafels van massief beuken. Het geheel is compleet gemaakt met allerlei tafels, stoelen en banken in diverse kleuren en opstellingen waardoor er qua plaats en sfeer voor elk wat wils is. Met wifi, een TV en een platenspeler is het goed ontspannen.

Taken Iprocom

Ontwerp en turn- key realisatie