Opdrachtgever

Particulier

Architect

Wending interieurarchitectuur BNI

Omschrijving

Voor een vrijstaand woonhuis is een volledig klant-specifiek interieur gerealiseerd naar ontwerp van Wending BNI.

Centraal in het woongedeelte is een kastenwand van 9 meter lengte gebouwd. Bijzonder daarin is de dubbele schuifdeur van staal met gehard glas, die voorzien is van synchroon geleiding. Ook is er een “verborgen” schuifdeur gemaakt naar de studeerkamer.

Aansluitend aan de kastenwand een TV kast met laden. De kastenwand sluit met diverse hardglazen panelen aan op de omringende bouwkundige wanden, waardoor deze optisch vrijstaand is, maar toch een goede afsluiting van de afzonderlijke ruimten verzorgt.

Op de begane grond is ook een keuken gerealiseerd, waarvan het kookeiland is gespoten met een laag koper. Op het eiland een blad van graniet, Belfast New Antiek.

In de kinderkamer is een verhoogde vloer aangebracht waarop een bed, bereikbaar met een stevige ladder. Het bureau heeft een achterwand die gestoffeerd is met geluidsabsorberend vilt van 3 mm dik.

In de ouderslaapkamer een kastenwand van 6,3 meter lengte en ruim 4 meter hoogte gebouwd.

Verder zijn in de badkamer en toilet ook meubels gemaakt.

Taken Iprocom

  • Technische uitwerking meubels
  • Productie en montage van de meubels